Käyttöehdot

WWW-sivuston käyttöehdot

1. Ehdot

Avaamalla tämän sivuston, sitoudut noudattamaan näitä
kotisivuilta ehdot käyttö, kaikkien sovellettavien lakien ja asetusten,
ja sopivat, että olet vastuussa noudattamisesta muiden paikallisten
lait. Jos et hyväksy mitään näistä ehdoista, sinun on kielletty
käyttämällä tai käyttää tämän sivuston. Sisältämästä materiaalista tällä sivustolla ovat
suojata tekijänoikeuslaeilla ja tavaramerkkioikeus.

2. Käytä License

 1. Lupa myönnetään tilapäisesti ladata yhden kopion materiaaleista
  (Tiedot tai ohjelmistot) on Tapahtuma TV: n kotisivuilta henkilökohtaiseen,
  ei-kaupalliseen tilapäinen katselun vain. Tämä on toimiluvan myöntämisestä,
  ei omistusoikeuden siirto, ja tämän lisenssin et saa:

  1. muokata tai kopioida materiaaleja;
  2. käyttää materiaaleja mihinkään kaupalliseen tarkoitukseen tai mistään julkisesti nähtäville (kaupallinen tai ei-kaupallinen);
  3. yritetään purkaa tai purkaa ohjelmistoa sisältämä Tapahtuma TV: n verkkosivuilla,
  4. poistaa tekijänoikeutta tai muuta muistiinpanoja materiaaleista; tai
  5. siirtää materiaalit toiselle henkilölle tai ”peili” materiaalin muulla palvelimella.
  6. Tämä lisenssi päättyvät automaattisesti, jos rikot jotakin näistä rajoituksista ja voivat irtisanoa Tapahtuma TV milloin tahansa. Lopettaessaan katselukokemuksia näiden materiaalien tai päätyttyä tämän lisenssin, sinun täytyy tuhota ladatut materiaalit hallussasi joko sähköisessä tai painetussa muodossa.

   3. Disclaimer

   1. Materiaalit on Tapahtuma TV: n www-sivustolla tarjotaan ”sellaisenaan”. Tapahtuma TV ei takaa, eikä epäsuoraa, ja täten irtisanoutuu ja tekee tyhjäksi kaikki muut takuut, mukaan lukien rajoituksetta oletetut takuut tai soveltuvuudesta kaupankäynnin, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, tai ei-immateriaalioikeuksien tai muiden oikeuksien loukkaamista. Edelleen Tapahtuma TV ei takaa tai tee esityksiä koskevat tarkkuutta, todennäköinen tuloksia tai luotettavuutta materiaalien käyttöä sen verkkosivulla tai muutoin liittyvät tällaisia ​​aineita tai mitä tahansa sivustoja linkitetty näille sivuille.

    4. rajoitukset

    Missään tapauksessa Tapahtuma TV tai sen toimittajat eivät ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien, rajoituksetta vahingot tietojen katoamisesta tai voiton vuoksi tai liiketoiminnan keskeytyksestä,) johtuvat käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää materiaalia Tapahtuma TV: n Internet sivuston, vaikka Tapahtuma televisiota tai Tapahtuma TV valtuutettu edustaja on ilmoittanut suullisesti tai kirjallisesti tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Koska jotkut lainsäädäntö ei salli rajoituksia epäsuorien takuiden tai vastuun rajoitukset välillisistä tai satunnaisista vahingoista, nämä rajoitukset eivät välttämättä koske teitä.

    5. Korjaukset ja Errata

    Materiaalit esiintyvät Tapahtuma TV: n www-sivusto voi sisältää teknisiä, kirjoitusvirheitä, tai valokuvan virheitä. Tapahtuma TV ei takaa, että minkä tahansa materiaalia sen verkkosivuilla ovat tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Tapahtuma TV voi tehdä muutoksia sisältämästä materiaalista internetsivuillaan milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Tapahtuma TV ei kuitenkaan sitoudu päivittämään materiaaleja.

    6. Linkit

    Tapahtuma TV ei ole tarkistanut kaikkia sivustolle linkitetyn sen Internet web-sivuston ja ei ole vastuussa sisällöstä mitään linkitetyn sivuston. Sisällyttäminen mikään linkki ei merkitse vahvistusta Tapahtuma TV sivuston. Käyttää kaikkia tällaisia ​​linkitetty web-sivusto on käyttäjän omalla vastuulla.

    7. sivuston käyttöehdot muutokset

    Tapahtuma TV voi muuttaa näitä käyttöehtoja sen verkkosivuston milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Käyttämällä tämän sivuston sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa version näiden ehtojen käyttöehdot.

    8. Sovellettava laki

    Kaikki väitteet liittyvät Tapahtuma TV: n verkkosivuston sovelletaan lakeja Suomen valtion huomioimatta sen ristiriitaa koskevia määräyksiä.

    Yleiset ehdot käyttöön soveltuvia Web-sivusto.

    Tietosuojakäytäntö

    Asiakkaiden tietosuoja on meille erittäin tärkeää. Niinpä olemme kehittäneet tätä käytäntöä, jotta voit ymmärtää, miten keräämme, käyttö, kommunikoida ja luovuttaa ja käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja. Seuraavassa hahmotellaan tietosuojakäytännöstämme.

    • Ennen tai ajankohtana keräävät henkilötietoja, me tunnistaa niihin tarkoituksiin, joihin tietoja kerätään.
    • Keräämme ja käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja ainoastaan ​​tavoitteena täyttävään tarkoituksiin meidän ja muiden yhteensopivien tarkoituksiin, ellemme suostumus kyseisen henkilön tai lain vaatimalla tavalla.
    • Me vain säilyttää pers
scriptsell.neteDataStyle - Best Wordpress Services